fitnessklubben

fitnessklubben

23. juli 2020 1 Af mbercon

Det er ved at være længe siden, jeg sådan rigtig har været i form. Drømmen om at være lige så stærk, lækker og fit som JLo, når jeg er 50, synes at komme længere og længere ude af syne. Men det er jeg nu ved at ændre på.

Skavanker

Det knager også flere steder, og alderstegn sniger sig ind. Derfor er det nu, der må gøres noget. Så jeg har oprettet facebookgruppen med det fantasifulde navn fitnessklubben.

Form og fælleskab

Idéen er at komme i form sammen med andre, som måske også synes, det er lidt svært at holde motivationen, og som kan hjælpe hinanden til at komme i den ønskede form. Men det er også for fællesskabets skyld, og det er meningen, at det skal være en hyggelig oplevelse for alle medlemmer at være med.

Selvom jeg for mange år siden var fitnessinstruktør, nyder jeg godt af alle de gode råd, der kommer fra andre medlemmer og eksperter.

24 udfordringer

I 8 uger har jeg lavet 3 udfordringer om ugen, som har været en blanding af råd, tricks og øvelser. Der har været en naturlig progression af øvelserne, da fokusset har været tage små skridt, så alle kan følge med.

Selvom de 8 uger nu er gået, så fortsætter vi mindst året ud med nye og bedre idéer. Udfordringerne kan man starte på når som helst. De er at finde i vores facebookgruppe og på min instagram profil. Alle kan og må være med og det er HELT GRATIS. Det kræver ingen forudsætninger, og du bidrager selv med det, du synes, er relevant.

Klik her for at finde os på Facebook. Link til fitnessklubben https://www.facebook.com/groups/fitnessklubben

Motivation for sofaelskere, der ved livet kan blive lidt bedre med sundere vaner og motion

Alle udfordringer findes også på min Instagram profil her https://www.instagram.com/missbercon/

#fitnessklubben #småskridtstorsejer #afmedsommersulet