hjælp til skuespillere

hjælp til skuespillere

1. august 2020 0 Af mbercon

book et personligt forløb for at starte på eller komme videre med dit liv som skuespiller. Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes.

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få skuespiltræning, hjælp til optagelsesprøver, vejledning omkring karriere og personlig coaching.

Jeg har erfaring med Meisner, fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil og method acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du, når du går fra en time hos mig, kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken, ved at have fat i den lange ende selv.

Timerne foregår en-til-en i København eller Online og det er muligt at booke et personligt forløb, hvor vi kommer ind på alle aspekterne af din skuespillerkarriere.

Læs mere om priser og forløb her

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.

Kh Michelle

Anbefalinger

“Du har lært mig meget og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp! Så tusind tak. – Julia-Camille, skuespiller, kom ind på en 3-årige skuespillerskole i London

“Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.” – Nicolai, skuespiller kom ind på en 3-årig skuespillerskole i KBH.

“Michelle’s undervisning er simpelthen fantastisk. Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. Det er man slet ikke i tvivl om. Kan varmt anfale hende til alle der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil.” Majamae, producent og ejer af Maefilm

Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!” –Martina, skuespiller

“I’ve landed 6 days of filming for a Swedish TV show. The only thing I can say is that you had a lot to do with my audition for that. Thank you for all you’ve done for me.”  -Martin, skuespiller