VIP Skuespiller med din egen coach

VIP Skuespiller med din egen coach

1. august 2020 1 Af mbercon

book et personligt forløb for at starte på eller komme videre med dit liv som skuespiller. Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få skuespiltræning, hjælp til optagelsesprøver, vejledning omkring karriere og personlig coaching.

Jeg har erfaring med Meisner, fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil og method acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du, når du går fra en time hos mig, kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken, ved at have fat i den lange ende selv.

VIP Skuespillerforløb – særligt introduktionstilbud indtil 15. oktober 2020

Hvorfor ikke starte nu. Du har nemlig mulighed for selv at tage hånd om din karriere og få tingene til at ske. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Ingen veje er lette, men med den rette indstilling og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den støtte, som du synes, du har brug for. Måske ved du ikke hvor du skal starte eller også er du bare gået i stå.

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og hvis du har brug for det også skuespiltræning.

VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov.

Her er nogle af de enmer, som vi typisk vil arbejde med:

 • Personlig udvikling/udfordringer
 • Egne projekter
 • Film/TV branchen
 • Casting
 • Showreel
 • Optag en scene til showreel
 • Uskrevne regler
 • Netværk og synlighed på nettet
 • Promovering og agentur
 • Uddannelse
 • CV og billeder
 • Jobs i udlandet – UK/USA

Timerne foregår en-til-en i København eller Online og det er muligt at booke enkelte timer, hvor vi kommer ind på de vigtigste aspekter af din skuespillerkarriere.

PRIS:

Introtilbud for 6 sessioner 2500kr. frem til 15. oktober

PRISER for ENKELTE TIMER og andre forløb her


Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.

Kh MichelleAnbefalinger

“Du har lært mig meget og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp! Så tusind tak. – Julia-Camille, skuespiller, kom ind på en 3-årige skuespillerskole i London


“Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.” – Nicolai, skuespiller kom ind på en 3-årig skuespillerskole i KBH.


“Michelle’s undervisning er simpelthen fantastisk. Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. Det er man slet ikke i tvivl om. Kan varmt anfale hende til alle der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil.” Majamae, producent og ejer af Maefilm


Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!” –Martina, skuespiller


“I’ve landed 6 days of filming for a Swedish TV show. The only thing I can say is that you had a lot to do with my audition for that. Thank you for all you’ve done for me.”  -Martin, skuespiller