kom godt i gang med din skuespillerkarriere.

kom godt i gang med din skuespillerkarriere.

25. august 2020 0 Af mbercon

Få din egen coach og kom på et personligt skuespillerforløb, hvor du får mulighed for at tage hånd om din karriere og få tingene til at ske.

Ingen veje er lette, men med den rette støtte og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den opbakning, som du synes, du har brug for. Måske ved du bare ikke helt, hvor du skal starte eller måske er du gået i stå. Så vil jeg gerne hjælpe dig på vej.

Personligt VIP Skuespillerforløb med egen coachsærligt introduktionstilbud indtil oktober 2020

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og hvis du har brug for det også skuespiltræning.

VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov. Emner vi kan arbejde med er:

 • Film/TV branchen
 • Casting, showreel
 • Netværk, synlighed på nettet
 • Egen promovering, agentur
 • Personlig udvikling/udfordringer
 • Selvværd, personlig styrke
 • Uskrevne regler
 • Egne projekter
 • Skuespillerfærdigheder
 • Skuespiltræning
 • Uddannelse
 • CV og billeder
 • Jobs i udlandet – UK/USA

Jeg har flere års erfaring med skuespillerundervisning, personlig udvikling og karrierevejledning. Du er i gode hænder og allerede fra 1. time, vil du have fornemmelsen af, at du er på vej i den rigtige retning. Jeg er med dig og følger dig til det næste skridt i din karriere.

Introduktionspris for VIP Skuespillerforløbet er 2500kr. frem til 15. oktober 2020

Se priser for enkelte timer, andre forløb og skuespiltræning her

BOOK et forløb eller spørgsmål. Send en mail til mail@michellebercon.com

ANBEFALINGER:

“Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.” – Nicolai, skuespiller kom ind på en 3-årig skuespillerskole i KBH.

“Du har lært mig meget og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp! Så tusind tak. – Julia-Camille, skuespiller, kom ind på en 3-årige skuespillerskole i London

“Michelle’s undervisning er simpelthen fantastisk. Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. Det er man slet ikke i tvivl om. Kan varmt anfale hende til alle der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil.” Majamae, producent og ejer af Maefilm

Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!”Martina, skuespiller