skuespillerøvelser der skaber personlig succes

skuespillerøvelser der skaber personlig succes

11. september 2020 0 Af mbercon

Kunne det ikke være skønt og fantastisk, hvis du kunne brage igennem, være 100% nærværende og karismatisk, hver du indtager scenen eller taler til en større forsamling?

Hvad forstiller du dig, at du kunne opnå, hvis du altid hvilede helt i dig selv og følte godt tilpas i din krop?

Alle skuespilmetoder handler om at forstå og udforske menneskelig adfærd, og skuespilleren må altid tage udgangspunkt i sig selv først. Fysiske og psykiske blokeringer kan på den måde enten spænde ben for den kunstneriske proces eller være en gave, hvis man formår at arbejde med det på den rette måde.

De teknikker jeg arbejder med ved personlig coaching handler konkret om af få større kontakt til åndedrættet og kroppen. Alle personlige blokeringer bliver skabt af at vi har nogle nedbrydense tankemønstre. Ved at flytte opmærksomheden væk fra hovedet og til andre dele af vores system, kan vi åbne op for en forandring og få kontakt til et større personligt potentiale. 

Hvad enten man ønsker at blive skuespiller eller man har behov at blive en stærkere formidler, så kan man bruge disse skuespillerværktøjer til at skabe større selvforståelse og bryde med de overbevisninger, der står vejen for personlig succes. 

NY BOG PÅ VEJ

Jeg er godt i gang med at skrive min første bog. Det er en bog for skuespillere, hvor jeg samler min egne oplever og alle gode tips og råd jeg har fået med på vejen. Meget af indholdet kommer SKUESPILLERBLOG, som jeg har skrevet på i en del år.

DIN HJÆLP – jeg søger crowdfunding og du kan støtte projektet her:

Boomerang DIN SKUESPILLERKARRIERE